Synsation staat letterlijk voor de combinatie van Synergy en Sensation. De betrokkenheid tussen onze klanten en hun klanten. Hun ervaring met oplossingen op maat van het merk. Intrinsiek aan onze visie en onze inspanningen. Bij Synsation draait alles om het activeren van merken, door het opnieuw verbinden met huidige en nieuwe doelgroepen.

Zorg als aparte discipline

Synsation bedient grofweg vier verschillende segmenten die stuk voor stuk deel uit maken van de zorgmarkt; Care & Cure, Koepel/NGO’s, Leveranciers en Overheid. Onze ervaringen in elk van deze segmenten maken ons tot een zeer ervaren en specialistisch creatief bureau.

We maken het eenvoudig en aantrekkelijk

Of het nou de interface van een patiënten app is, de visuele identiteit van een ZBC of de gebruikservaring van een zorgprofessional. We bekijken eerst de context, brengen uw vraag terug tot de essentie. Pas dan gaan we aan de slag.

Laat ons netwek voor u werken

Ons multidisciplinaire team bestaat uit getalenteerde en ook Engelstalige gespecialiseerde Strategen, Ontwerpers, Ontwikkelaars, Content-makers, Animators en Fotografen waarbij merkbeleving door de aderen stroomt. Dit maakt ons tot het allround creatieve bureau dat we zijn.

Sander

Creative Director

Quirina

PM

Barry

Strategie

Patrick

Strategie

Peter

Design

Scott

Design

Oene

Content

Marieke

Content / SM

Cathy

Content / SM

Andy

Artwork

Steve

Development

Kees

Development

Ron

Development

Viral

Development

Dik

Fotografie

Ben

Video / Animatie

Onze klanten

We werken voor uiteenlopende industrieën in Nederland en Australië en zijn gespecialiseerd in de zorg. Wij maken het onze missie elke zorgverlener in staat te stellen een transparante en heldere patiëntreis te bieden die leidt tot de beste merkbeleving.

Synsation werkt oa voor:

Merkbeleving

In alles wat we doen staat de merkbeleving centraal. Geef uw investering de aandacht die het verdient. Maak gebruik van onze expertise.

{{ 'EXPERTISE1' | translate }}
{{ 'EXPERTISE2' | translate }}
{{ 'EXPERTISE3' | translate }}
{{ 'EXPERTISE4' | translate }}
{{ 'EXPERTISE5' | translate }}
{{ 'EXPERTISE6' | translate }}

Deel deze pagina:

GEEF UW INVESTERING DE AANDACHT DIE HET VERDIENT

Laat ons meedenken.

Synsation Zorgdesign

Weesperstraat 105, 1018 VN Amsterdam